MondkapjesPlanet.nl

Ear Saver

Maak kennis met de Ear Saver

Het is een feit, binnenkort worden mondkapjes verplicht in alle openbare ruimtes. Zonder mondkapje op zak zal je dan ook geen boodschappen meer kunnen doen of andere winkels kunnen bezoeken. Veel mensen dragen mondkapjes die eigenlijk niet optimaal zitten. Door te strakke elastieken lusjes krijg je snel te maken met irritaties achter je oren. Wil je voorkomen dat jouw oren kapot gaan en dat je comfortabeler met een mondkapje op kunt lopen? Kies dan voor de Ear Savers van MondkapjesPlanet.nl om die irritatie achter de oren voor eens en voor altijd te verhelpen.

Het belang van een mondkapje verlengen

Nagenoeg iedereen die met een normaal mondkapje op loopt krijgt last van irritaties achter de oren. Logisch, mondkapjes zijn in beginsel namelijk niet gemaakt om langdurig op te bouwen. Gelukkig is het met de Ear Saver mogelijk om voortaan tenminste wel comfortabel een mondkapje te dragen. Dit is een speciaal mondkapje verlenger wat je in staat stelt om irritatie achter de oren te voorkomen. De speciale nekband bevat diverse gleufjes voor de lussen van jouw mondkapje. Door jouw mondkapje vast te maken en de nekband comfortabel in de nek te laten rusten zal je oor irritatie als sneeuw voor de zon verdwijnen. Verkrijgbaar bij DeGrootsteShop.nl

(webdesign by orangewebsites.nl)

Verschillende types – welke moet ik kiezen?

Met een Ear Saver weet je zeker dat je jouw mondkapje op een comfortabele manier kunt dragen. We krijgen met regelmaat de vraag welke types mondkapjes er te vinden zijn. Het type 1 mondkapje staat bekend als ‘niet medisch’. Deze beschikken over de minste mate van bescherming. Met een mondkapje Type ll ben je echter voorzien van een flltercapacitieit van ruim 94%. Hiermee ben je ook tegen de kleine druppels beschermd. Type 3 is chirurgisch en spatwaterbestendig. Ongeacht het type mondkapje wat je bestemd is het mogelijk om de mondkapje verlenger te gebruiken. Dit maakt het dé aanwinst om te maken!

Linkpartner Parketvloerrenovatie.be

Voordelen van de Ear Saver

Met de Ear Saver weet je dus zeker dat ook jij irritaties achter de oren kunt voorkomen. Door de strakke afsluiting zal je met een veilig gevoel over straat kunnen gaan, wetende dat je op de juiste manier beschermd bent. Voor een zo volledig mogelijk overzicht hebben we de belangrijkste voordelen hieronder even voor je op een rijtje gezet:

  • Er zijn verschillende kleuren om voor te kiezen, zo kan je een Ear Saver kiezen die bij je past
  • Door het comfortabele siliconen materiaal voelt de mondkapje verlenger prettig aan
  • De Ear Saver is eenvoudig schoon te maken na het gebruik

Meer te weten komen over de Ear Saver? Blijf dan even hangen op deze site, hier is nog veel meer te vinden. Voor vragen staat het je uiteraard altijd vrij om even contact met ons op te nemen. Ons team is er namelijk om je verder te helpen. Door vandaag nog te kiezen voor speciale nekband voor jouw mondkapje weet je zeker dat je comfortabel én beschermd de straat op kunt.

Nu ook te bestellen: Corona sneltest voor thuis

Scroll naar boven